NÄR DU TVÄTTAR DIN BIL HOS OSS GARANTERAR VI 100% KUNDNÖJDHET!

VAR 5:E BILTVÄTT GRATIS MED VÅRT STÄMPELKORT!!!

 

INVÄNDIG OCH UTVÄNDIG HANDTVÄTT

Det är tidskrävande och är besvärligt att tvätta bilen på egen hand, men vi har rätt förutsättningar att tvätta din bil snabbt och effektivt med skinande resultat. Prova oss själv idag!

Bilen får även en omsorgsfull genomgång invändigt, med dammsugning, mattvätt, rengöring av rutor, plastdetaljer, klädsel, instrumentbräda m.m.

Vi erbjuder några hand biltvätt program:

UTVÄNDIG fr. 150:- sek

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Däckglans, Fönsterputs.

BRONS fr. 300:- sek

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Däckglans, Fönsterputs + Asfaltborttagning.

SILVER fr. 350:- sek

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Däckglans, Fönsterputs, Damsugning av Kupe, Damsugning av bagageutrymme, Damsugning av bagageutrymme, Rengöring av dörrkarmar, Rengöring av paneler.

GULD fr. 500:- sek

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Däckglans, Fönsterputs, Damsugning av Kupe, Damsugning av bagageutrymme, Damsugning av bagageutrymme, Rengöring av dörrkarmar, Rengöring av paneler. + Asfaltborttagning,Underspolning och Handvax

DIAMANT fr. 650:- sek

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Däckglans, Fönsterputs, Damsugning av Kupe, Damsugning av bagageutrymme, Damsugning av bagageutrymme, Rengöring av dörrkarmar, Rengöring av paneler. + Asfaltborttagning, Underspolning, Handvax + Motortvätt/ Motor Ångtvätt.